Jó hírünk van!

Sziasztok! Egy ideje nem hallottatok felőlünk, most azt is megtudhatjátok, miért 🙂 Gyakori kérdés volt részetekről, hogy fel lehet-e ragasztani a Lid Kith-et, mert nem tudjátok vagy nem szívesen fúrnátok meg a burkolt felületet a főzőlap körül. Sokat gondolkodtunk...

PLA, a környezetbarát műanyag

Első olvasatra ellentmondásnak tűnhet a bejegyzés címe. Mert mit is gondolunk általában a műanyagról? Hogy káros, környezetszennyező az előállítása és a használata is, nem bomlik le. De akkor létezhet egyáltalán környezetbarát műanyag? Igen! Több típusa is van, ezek...

Újabb interjú Brigivel a Lid Kith-ről

Ismét interjút készítettek feleségemmel, Brigivel a Lid Kith- ről, nagy büszkeségemre. A beszélgetés részleteit megtudhatjátok a Skolik Ágnes oldaláról, aki az interjút készítette. Részleteket tudhattok meg terveinkről és a közelgő értékesítési kampányról. Olvassátok...

Interjút készítettek Brigivel, a degeszpocak.hu háziasszonyával, a Lid Kith-ről is

Nagy büszkeségemre interjút készítettek feleségemmel, Brigivel, a www.degeszpocak.hu háziasszonyával. Az interjúból részleteket tudhattok meg mindennapjainkról, receptjeinkről, és a Lid Kith-ről is. Nagyon jó kis írás lett, olvassátok el:...
Életre keltettük a logókat

Életre keltettük a logókat

Neked is jó érzés lenne, ha a logód egy szép napon életre kelne, kilépne a papírformából, és meg tudnád fogni a saját kezeddel? Esetleg büszkén viselnéd fülbevalóként, hogy mindenki láthassa nem csak nyomtatott vagy digitális formában, hanem élőben is? Rábíznád a kulcsaidat a belőle készített kulcstartóra?
Képzeld, ezt most valóra válthatjuk neked!

bővebben
Jó hírünk van!

Jó hírünk van!

Gyakori kérdés volt részetekről, hogy fel lehet-e ragasztani a Lid Kith-et, mert nem tudjátok vagy nem szívesen fúrnátok meg a burkolt felületet a főzőlap körül. Sokat gondolkodtunk ezen a lehetőségen és még többet jártunk utána, hogy van-e megfelelő megoldás a kérdésre.

bővebben
Lid Kith, a megoldás

Lid Kith, a megoldás

Volt már útban főzés közben néha a fedő? Féltél, hogy leesik, ha félreteszed? Vagy hogy a kisgyerekek elérik? Többé nem lesz ilyen gondod, ha a Lid Kith-et használod! Nézd meg ezt a videót, és te is akarsz majd egy ilyen fedőtartót!

bővebben
Hogyan készült a prototípus? 2. rész – Lid Kith

Hogyan készült a prototípus? 2. rész – Lid Kith

Nemrég megmutattuk, hogyan készült a Konyhai fedőtartó – vagyis a 3D nyomtatást és hogy mennyit is bír egy ilyen formán előállított eszköz.
Azonban a nyomtatás és a használat közötti lépés kimaradt. Most erről olvashattok bővebben, és fázisfotókat is mutatunk.

bővebben
Új segítség a konyhában

Új segítség a konyhában

Amikor mindennapos gyakorlattá vált nálunk a főzés, egy idő után elkezdett panaszkodni a feleségem, hogy az edények fedelét nem tudja hova tenni főzés közben a konyhában. És mit csináltam ekkor? Na mit? Elkészítettem az első fedőtartót – a Lid Kith-et.

bővebben

Pin It on Pinterest