Újabb interjú Brigivel a Lid Kith-ről

Ismét interjút készítettek feleségemmel, Brigivel a Lid Kith- ről, nagy büszkeségemre. A beszélgetés részleteit megtudhatjátok a Skolik Ágnes oldaláról, aki az interjút készítette. Részleteket tudhattok meg terveinkről és a közelgő értékesítési kampányról. Olvassátok...

Interjút készítettek Brigivel, a degeszpocak.hu háziasszonyával, a Lid Kith-ről is

Nagy büszkeségemre interjút készítettek feleségemmel, Brigivel, a www.degeszpocak.hu háziasszonyával. Az interjúból részleteket tudhattok meg mindennapjainkról, receptjeinkről, és a Lid Kith-ről is. Nagyon jó kis írás lett, olvassátok el:...

Lid Kith, a megoldás

Milyen problémákra megoldás a Lid Kith? Ebből a videóból megtudjátok!   Lid Kith - Főzés közben segítő kezet nyújt minden konyhában.  

Lid Kith használat közben

Nézzétek meg, milyen praktikus segítség a Lid Kith (a fedőtartó) a konyhában!   https://youtu.be/uRju-h_JeVU
Lid Kith, a megoldás

Lid Kith, a megoldás

Volt már útban főzés közben néha a fedő? Féltél, hogy leesik, ha félreteszed? Vagy hogy a kisgyerekek elérik? Többé nem lesz ilyen gondod, ha a Lid Kith-et használod! Nézd meg ezt a videót, és te is akarsz majd egy ilyen fedőtartót!

bővebben
Hogyan készült a prototípus? 2. rész – Lid Kith

Hogyan készült a prototípus? 2. rész – Lid Kith

Nemrég megmutattuk, hogyan készült a Konyhai fedőtartó – vagyis a 3D nyomtatást és hogy mennyit is bír egy ilyen formán előállított eszköz.
Azonban a nyomtatás és a használat közötti lépés kimaradt. Most erről olvashattok bővebben, és fázisfotókat is mutatunk.

bővebben
Új segítség a konyhában

Új segítség a konyhában

Amikor mindennapos gyakorlattá vált nálunk a főzés, egy idő után elkezdett panaszkodni a feleségem, hogy az edények fedelét nem tudja hova tenni főzés közben a konyhában. És mit csináltam ekkor? Na mit? Elkészítettem az első fedőtartót – a Lid Kith-et.

bővebben

Pin It on Pinterest