Az előző bejegyzésben bemutattuk az első pár vállalkozás életre keltett logóit, most nézzétek meg, kik voltak az újabb szerencsések, akik örülhettek a saját brandjük 3D nyomtatott megtestesülésének 🙂

Cifra Szoba

A Cifra Szoba egy webshop, ahol egyedi, kézzel készített kézműves termékek vásárolhatóak. A logójuk ennek a gondolatmenetnek megfelelően nagyon látványos, szó szerint “cifra” lett, így a Kamillával, a webshop tulajdonosával a logót együtt átalakítottuk kicsit a fülbevaló elkészítéséhez. A kezdőbetűk szerepelnek a fülbevalón, így:

Kamilla az alábbi élménybeszámolót küldte nekünk, amit ezúton is köszönünk neki 🙂

“Izgatottan vártam a csomag érkezését. Majd kiugrottam a bőrömből, mikor kezemben tarthattam a logómat ábrázoló fülbevalót. Büszkén viselem! Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy az elsők között lehettem, akiknek a logója ezzel az innovatív technológiával elkészült. Tiszta szívből ajánlom mindazoknak, akik igazán különleges dolgot szeretnének. Jó példája annak, hogy nincs lehetetlen és ez nagyon motivál 😊 Köszönöm!”

weboldal: http://www.cifraszoba.hu, facebook: https://www.facebook.com/cifraszoba

Spányi Partners Zrt.

A Spányi Partners-nek egy igazi design terméket készítettünk: az irodai golfpályájukhoz egy golflyukat, amin a saját logójuk szerepel a középpontban:

Cookpad

A Cookpad magyarországi csapatát nemrég klassz kulcstartókkal leptük meg, ami remekül kiegészíti az eddigi logózott termékeiket, mint például a háttérül szolgáló vágódeszkát:

Ha te is kedvet kaptál, és szeretnéd kézzelfoghatóvá tenni logódat vagy elképzelésedet, készíttetnél céges ajándékokat saját logóddal, esetleg kérdésed merült fel, keress meg minket az alábbi elérhetőségeken:

email: info (kukac) kithtools.com

facebook: https://www.facebook.com/kithtools

Pin It on Pinterest