Szolgáltatásaink körét bővítjük, ennek keretében első lépésként bemutatjuk, hogyan keltettük életre néhány vállalkozás cégarculatának eddig kétdimenziós logóját.

Neked is jó érzés lenne, ha a logód egy szép napon életre kelne, kilépne a papírformából, és meg tudnád fogni a saját kezeddel? Esetleg büszkén viselnéd fülbevalóként, hogy mindenki láthassa nem csak nyomtatott vagy digitális formában, hanem élőben is? Rábíznád a kulcsaidat a belőle készített kulcstartóra?

Képzeld, ezt most valóra válthatjuk neked!

Az elmúlt időszakban sikerült megörvendeztetnünk ezeket a vállalkozásokat azzal, hogy saját logójukat vagy elképzelésüket elkészítettük nekik 3D nyomtatással (ehhez PLA-t, egy környezetbarát műanyagot használunk, erről bővebben olvashatsz korábbi bejegyzésünkben itt: http://kithtools.com/pla-kornyezetbarat-muanyag). Nézzétek meg az alábbiakat:

Az Adminisztrátor – Virtuális Asszisztens

Az eredeti logó így nézett ki, és alatta a belőle készült fülbevaló:

Anditól ezt a véleményt kaptuk, köszönjük szépen 🙂

“Amióta vállalkozásom van, a brandépítés a kedvenc területem. Hiszek a márka erejében, legyen az személyes vagy üzleti. Egy fülbevalóval, ami a logomat ábrázolja, remek lehetőséget kaptam arra, hogy “csendben, diszkréten” hordjam az elkötelezettségemet, szenvedélyemet a vállalkozásom iránt. A kivitelezése pontos, precíz, sőt, pedáns! Minden részlet alaposan kidolgozott, semmi fölösleges anyagdarab nincs rajta. Felvéve is tökéletesen áll, nem ferde, erre külön figyelmet fordítottak Brigiék. A szállítás gyors volt, az ügyfélszolgálat is príma, összességében csillagos 5-ös! Köszönöm! Andrea – Az Adminisztrátor Virtuális Asszisztens”

weboldal: http://azadminisztrator.hu/, fb: https://www.facebook.com/azadminisztrator/

Fényzugoly 

A logó, amiből a fényképezőgép képét kérte a fotós fülbevalónak:

 

Gubanc ékszer

Ő szintén egy fülbevalót szeretett volna:

Gabi is írt véleményt nekünk, köszönjük! 🙂

“A fülbevalóról: igényes, valóban egyedi, eredeti darab, gyorsan el is készült. Szuperkönnyű, így nem húzza a fület, kényelmes viselet. Na és hogy a logómból (a nevem kezdőbetűjéből) készült, ez a legjobb benne, így tökéletes. Elégedett vagyok, szívből ajánlom másoknak is 🙂

weboldala: http://www.gubancekszer.hu/

 

Hooks

Ez a logó kulcstartóként kelt életre:

Készült belőle narancssárga változat is:

Csilla az alábbi véleményt küldte nekünk a nyomtatott logójáról, köszönjük szépen! 🙂

„Egy vállalkozás sikerességét nagyban befolyásolja a működtetők alkalmazkodóképessége, innovációra való nyitottsága. Divatosan, közhelyesen szólva „kilépve a komfortzónámból” a puha fonalak melegségét a marketing egyik területén a műanyagra váltottam. Amikor felkínálkozott a lehetőség, hogy akár az én logóm is elkészülhet ezzel a technológiával, rögvest igent mondtam. Az én dolgom mindössze annyi volt, hogy elküldjem a vektorgrafikus képet. Pár nap múlva a kezemben tarthattam a betűimet, szívmelengető érzés volt. Lemászott a monitorról a kis Hooks logó, s azóta is ott díszeleg a kulcstartómon. Minden cégnek – legyen az kezdő vállalkozás vagy épp komoly múlttal rendelkező birodalom – szüksége van a marketingre, s azon belül is a változatosságra. Ez egy jó alternatívája lehet az önreklámozásnak, hiszen céges ajándéknak is ideális. De meleg szeretettel ajánlom minden olyan szentimentális lelkületű kezdő vállalkozónak, mint én, mert ez egyfajta újabb motiváció a folyamatosan elénk gördülő akadályok között. Látni, hogy amiről álmodtunk, az valósággá válik.”

Nézzétek meg azt is, milyen jól mutat a gyönyörű fonalak között: https://www.facebook.com/HOOKS.CROCHET.HANDMADE/posts/2516283875263300

 

Kocsis Zsuzsi

Zsuzsinak tényleg szó szerint a papírról ugrott le a fülbevalója – lerajzolta, mit szeretne (egy Zs betűt, a neve kezdőbetűjét), mi pedig megvalósítottuk neki 🙂

 

Degeszpocak

A lavinát ezzel a fülbevalóval indítottuk el: Degeszpocak logónkból a D betű lett fülönfüggő:

Később készítettünk belőle kulcstartót is:

Brigi ezt írja a fülbevalójáról:

“Varázslatos dolog, amikor a saját logód, ami eddig csak a monitorról nézett vissza rád, egyszer csak testet ölt, kilép a való világba, és kézzelfoghatóvá válik. Nagyon büszke vagyok rá, hogy elsők között próbálhattam ki, milyen érzés a kezembe fogni és viselni ezt a fülbevalót. Valamint valahányszor a kulcsomért nyúlok, jó érzéssel tölt el, hogy ott díszeleg rajta az a D betű, ami több évnyi munkám jelképe.”

web: http://degeszpocak.hu/

facebook: https://www.facebook.com/degeszpocak/

 

És természetesen készült saját logónkkal is kulcstartó, a Home Creative Solutions logójával:

facebook: https://www.facebook.com/kithtools/

 

Ha te is kedvet kaptál, és szeretnéd kézzelfoghatóvá tenni logódat vagy elképzelésedet, esetleg kérdésed merült fel, keress meg minket az alábbi elérhetőségeken:

email: info (kukac) kithtools.com

facebook: https://www.facebook.com/kithtools

Pin It on Pinterest