Szerelési és használati útmutató

Bízunk benne, hogy hasznosnak találja, és valódi segítségére lesz a konyhában a Lid Kith.

Csomag tartalma, darabjegyzék

  • 1db Lid Kith
  • 2db M3,5 rögzítő csavar
  • 2db Ø5 rögzítőelem (tipli)

Elhelyezés

A szerelési útmutatóban megadott távolságok az átlagos, háztartásokban használatos fedőméretre vonatkoznak (max. 30 cm átmérő).

A Terméket ne tegye ki közvetlen hőhatásnak!

Ügyeljen rá, hogy a Lid Kith-et úgy helyezze el, hogy az előforduló legnagyobb fedő széle is minimum 2 cm távolságra essen a tűzhelytől, miközben mindkét oldalról akadálytalan legyen a használata.

Amennyiben felső konyhai szekrénnyel rendelkezik, a szekrény alja és a Lid Kith teteje között hagyjon minimum 25 cm távolságot. FIGYELEM! Amennyiben az útmutatóban megadott 30 cm átmérőjű fedőnél nagyobb méretűeket kíván használni, úgy növelni kell a távolságot a felső szekrény aljától.

Miután kiválasztotta a megfelelő helyet, helyezze a falra a Lid Kith-et és a kialakított furaton át jelölje a falon a csavarok helyét. Úgy, hogy a fúrni kívánt lyukak egyenlő magasságban helyezkedjenek el. A furatok egymástól való távolsága 24,9 mm legyen. (Javaslat csempézett fal esetén: amennyiben lehetséges, célszerű a Terméket a fugába rögzíteni a könnyebb furatkialakítás miatt, és az esetleges későbbi eltávolítást követően esztétikusabb marad a felület.)

A falra feljelölt csavarhelyek furatkialakítását javasoljuk egy kisebb fúróval előfúrni (javaslat: Ø3), és csak ezt követően kialakítani a végleges furatméretre. A furatokba helyezze el a rögzítőelemeket (tipliket).

Az ovális furatok kialakítása lehetővé teszi, hogy a Lid Kith-et vízszintesbe állítsa. Csavarozza fel szorosan a Terméket, és máris használatra kész.

Használati tippek

Mielőtt a fedőt a Lid Kith-re helyezi, bizonyosodjon meg róla, hogy a lecsapódott párát leöntötte a fedőről. A fedőket fogóval lefelé fordítva, enyhén megdöntve helyezze a Lid Kith-re, mindig ügyelve arra, hogy a fedőt szimmetrikusan támassza alá.

Tisztántartás

A Lid Kith-et első használat előtt meleg vízzel alaposan tisztítsa meg! Az esetleges szennyeződéseket folyékony karcmentes mosogatószerrel és puha szivaccsal távolítsa el a Termékről.

Váljon a Lid Kith hasznos segítségére a konyhában!

Szerelési és használati útmutató letöltése (PDF)

HÍRLVÉL

A termékünkről szóló legfrissebb hírekért és újdonságokért iratkozz fel hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest